Tidspunkt

Lørdag, 15 februar, 2025 - 16:00 til 19:00

Pris

Entré: 450 kr

Målgruppe

Alle

Lær at lave ægte italiensk pasta fra bunden! Drømmer du om at mestre kunsten at lave autentisk italiensk pasta bolognese?

Kom med til en hyggelig og lærerig workshop med Zsofia fra Cooking Therapy, hvor vi tager dig med på en kulinarisk rejse til Bologna, Italiens madmekka!Vi skal arbejde med frisk pasta fra bunden, lære teknikkerne bag den perfekte bolognese sauce og nyde det hele med et glas vin fra Vin og Aperitivo.HVAD SKAL VI LAVE?Vi starter med en introduktion til italiensk pasta og de traditionelle teknikker fra Bologna.Du lærer at lave frisk pasta fra bunden - fra dejen til at forme tagliatelle.Vi tilbereder en ægte bolognese sauce baseret på opskriften fra en italiensk agriturismo.Når maden er klar, sætter vi os til bords og nyder vores hjemmelavede måltid med vin fra Emilia-Romagna.Undervejs deler Zsofia sine tips til, hvordan du kan genskabe oplevelsen hjemme.Tid:Workshop: ca. 2 timerFællesspisning: 1 timeSted:Maltfabrikken, Spiren(Orangeriet overfor restauranten i Maltgården)Maltvej 10, 8400 EbeltoftPris:450,- (inkl. alle økologiske materialer og 1 glas vin. Mere kan kobes HVORFOR DELTAGE?Fordi det er en autentisk og hyggelig oplevelse, hvor du:Lærer at lave frisk pasta og sauce fra bunden.Bliver inspireret af italiensk madkultur og håndværk.Deler en fantastisk aften med god mad, vin og selskab.Workshopen er på dansk-engelsk.OBS: Kun 10 pladser - så tilmeld dig i dag for at sikre din plads!For spørgsmål skriv til info@cookingtherapy.dk