Tidspunkt

Torsdag, 4 marts, 2021 - 00:00 til Søndag, 9 maj, 2021 - 00:00

Pris

Entré: Gratis prøvegang

Målgruppe

Børn

I. Drømmefanger-hjemme-værksted. uge 14 uddeling og afhentning: torsdag og fredag eftermiddag. II. Vil du lege- ? Uge 9 og uge 16 uddeling/afhentning torsdag og fredag eftermiddag III. Skal vi rejse i fantasien ? Uge 12 og uge 18 Torsdag til søndag

I. Drømmefanger-hjemme-værksted:

I oplevelsesposen, som kan afhentes efter bestilling, findes ingredienser til at bygge en drømmefanger- samt ting til at hygge med, mens man bygger- te et digt for at komme i stemningen.

Når drømmefangeren er bygget fædigt hænges den op. Når man har fanget en drøm, må man gerne aflevere den til kuæturcaféen, som en tegning eller en fortælling. Alle drømmefangere og drømmene kan blive udstillet i Kulturcaféen hvis man vil.

II. Vil du lege ?

Vi må ikke mødes, men vores dukker må. I posen findes materialer til at bygge en dukke, som kan mødes med andre dukker. Dukken ligner os selv- en Avatar. En super udgave af os selv understreget via dukkens udtryk.

Dukkens identitet og egenskaber beskrives og afleveres til Kulturcaféen, hvor du gennem dukken er inviteret til en fest. Her vil Kulturcaféens hjælpere sørge for du får en spændende oplevelse. Den dokumenteres med foto og evt. stop-motion film.

III. Skal vi rejse i fantasien?

1-2 personer inviteres på en rejse ad gangen- en live performance med lyde, dufte, smage mm. som illuderer, at du er kommet til et helt andet sted. En oplevelse og en rejse ind i fantasien- rejsen tager dig hen til et fiktivt drømmeland. Rejsen afsluttes ved at sende et postkort til nogen man holder af