Tidspunkt

Fredag, 12 november, 2021 - 17:00 til 20:00

Sted

Pris

Fri entré

Målgruppe

Alle

Kom til Børnekulturnat i Hornslet, hvor der vil være sjove aktiviteter for hele familien. Det bliver en hyggelig aften med masser af hemmeligheder!

KROP I BEVÆGELSE OG BALANCE

Spjæt Dansestudio, Tingvej 34

Hvilke hemmeligheder gemmer sig i VARO's gamle fabrikslokaler? Tør du tage på en dansende opdagelse indenfor, og se hvad vi har at byde på? Spjæt Dansestudio byder dig velkommen til en tur ind i dansens univers! Showdance workshop + opvisning kl. 17.00. Hip Hop workshop kl. 17.30. Breakdance workshop kl. 18.00. Hip Hop & Breakdance opvisning kl. 18.30. Derefter er det Freestyle, battles og ren hygge, der indtager gulvet!

Dit X-Gym, Tingvej 34

Det er ingen hemmelighed, at sveden kommer til at perle fra panden og musklerne bliver godt testet hos Dit X-Gym. Du kan teste din udholdenhed og styrke, når vi på Børnekulturnatten kører effektive og sjove hold, der skaber godt humør og store smil. Tag træningstøjet på, og mød op til et hold kl. 17.00, 18.00 eller 19.00! Kan du stå distancen? Minimumsalder: 6 år

Syddjurs Karateskole, Tingvej 41A

Vidste du, at karate gør dig både stærk og hurtig? - og god til at høre efter i skolen / fokusere i dagligdagen! Kom selv og prøv det (og hør flere hemmeligheder om Goju-Ryu Karate), når vi inviterer børn og voksne indenfor i dojo'en på Tingvej 41A. Holdtræning for alle starter kl. 17, kl. 18 og kl. 19. Hver session varer ca. en halv time. KIOTSUKE! Træningen starter - er du klar? Minimumsalder: 6 år

Dagplejen Hornslet: Lysende Lanterner

Dagplejen i Hornslet udsmykker indgangen til de forskellige aktiviteter for bevægelse og balance med lanterner lavet af dagplejebørnene og dagplejerne fra Syddjurs kommune / Hornslet. De flotte lygter leder dig på vej til alverdens spændende og bevægende hemmeligheder!

BIBLIOTEKET, TINGVEJ 35

Dagplejen Hornslet

En hemmelighedsfuld udstilling Dagplejebørnene i Hornslet har tegnet de fineste tegninger med hemmeligheder, som de ser ud for dem. De er udstillet på Hornslet Bibliotek!

Syddjurs Skakklub og Hornslet Skoleskak

Kig forbi og prøv at spille skak. Du kan også lære at spille skak! Du vil hurtigt blive grebet af verdens bedste spil. Selvom alle brikker kan ses på brættet, opdager du hurtigt nogle af de mange små skjulte hemmeligheder og tricks, der findes i spillet. Du træner din koncentrations- og hukommelsesevne, og det er samtidig sjovt og spændende!

Hornslet Bibliotek

Det var engang en hemmelighed, at alle bibliotekarer har superkræfter.. men nu løfter vi sløret for vores hemmelige superkræfter og din! Kom og find jeres superkræfter hos os!

Tino Tusindbens Trylleri

Er I klar til at få en magisk oplevelse, I aldrig glemmer? I vil ikke tro jeres egne øjne, når den fantastiske tryllekunstner Tino Tusindben indtager Hornslet Bibliotek! Gør jer klar til at blive tryllebundet af imponerende tryllenumre! Kan I gennemskue de hemmelige tricks, han har i ærmet? Trylleshow kl. 17.00 og kl. 18.30, samt hygge-trylleri og -fjolleri derimellem.

SKOLEN, BALLESVEJ 6

6. klassernes madbod

Køb lækker aftensmad hos 6. klassernes madbod. Find dem tæt ved mælkeboden!

Kunstudstilling af 1.c

På svømmehalsgangen er der udstillet hemmelighedsfulde kunstværker, udført af 1.c.

SFO'en

Jagten sættes i gang! Led efter mystiske hemmeligheder på SFO'ens legeplads.

Esport, BMX og KropAmok, Hornslet IF

Kom og besøg os i skolens store gymnastikhal! Vi viser Esport på computer og med laserevåben. Følg os i kamp og deltag selv, som spiller. Se og snak med os om BMX og KropAmok. Vi glæder os til at se jer!

Sigøjner Dans

"Dans Dig Glad" er vores motto! Vi danser festlige danse inspireret af sigøjnerdans og -musik fra Balkan, samt øst- og sydeuropæiske lande. Kom og se de sprudlende danse i den gamle gymnastiksal kl. 17.00 og 18.00, og vær selv med til en sjov og hyggelig klappeleg!

KULTURSKOLEN SYDDJURS, ROSENHOLMVEJ 1

Æsker til små hemmeligheder! Vi laver en workshop i kulturskolens Billedkunstlokale i kælderen, hvor vi både folder og dekorerer æsker, til at gemme små hemmeligheder i. Shhyyy!!!!

KIRKEN, RODSKOVVEJ 4

Hornslet Brandstation

Det er ikke nogen hemmelighed, hvem der gemmer sig bag dragten.. Det kan være din skolelærer, din mekaniker, din mor eller far eller en helt anden, som faktisk har et almindeligt job, men samtidig er brandmand - lidt lige som SUPERMAND! Måske er det en, du kender i forvejen? Kom og sig hej til din brandmand og se om du kan gætte, hvad han laver, når han ikke slukker ildebrande!

Hornslet Kirke

Hvad var de første kristnes hemmelige tegn? Tag med Paulus på rejse rundt i Middelhavet omkring år 50 og finde de hemmelige tegn.

Dagplejen Hornslet

Lysende Lanterner Endnu engang har dagplejebørnene og dagplejerne fra Syddjurs kommune / Hornslet været i gang med kreative sysler. De smukke, lysende lanterner oplyser denne gang stien til Kirken.

Natteravnene

Natteravnene spreder tryghed i byen - også til Børnekulturnatten. Kom og hils på, når vi uddeler varm kakao på sognegårdens parkeringsplads ved Brandbilen. Vi har hemmeligheder i lommerne!

RUNDT I BYEN

Kulturgrunden ved Kom-Bi

Her kan du hele aftenen opleve en stumfilm. Måske du kan afdække filmens hemmeligheder?