Tidspunkt

Fredag, 5 april, 2024 - 00:00 til Fredag, 31 maj, 2024 - 00:00

Sted

Pris

Fri entré

Målgruppe

Alle

Erik Muff Reinert placerer sin identitet i fortiden og sin ambition i fremtiden i sine smukke malerier

Generelt oversætter Reinert sine forhold til naturen og kulturen samt hans refleksioner om til- og fravalg samt hans kærlighed til energi, repræsenteret af lys, farver og bevægelse, gennem sine malerier.

Han mener, at maleriet i sig selv bør tale og bliver påvirket af vores holdning til naturen. Reinert erkender, at naturen er større end ham selv og ønsker, at flere kan ydmyges af hendes skaberværk.

Reinert værdsætter at have et mål at stræbe efter i sine tilvalg. Han kan godt lide tilvalget - at finde et mål at efter. Fravalget er også fint - men mere noget han tager afstand fra. Tilvalget kan han bedst bruge i positiv formidling, der inspirerer.

Hans malerier inviterer beskueren til at tænke eller opleve en historie eller fortælling. Han har valgt et øjebliksbillede.

Udover fortællingen glæder han sig over farverne ved stranden, i haven og i skoven. Der opstår ofte interessante og sjove dynamikker mellem forskellige aktører på lærredet.

Reinert udforsker i øjeblikket plastik og de farver, det reflekterer, som en kommentar og kontrast til naturen.

Kom og vær med og oplev hans entusiasme for lyset og løftet om noget mere, som bevægelse kan tilbyde. Det kan blive en kilde til inspiration og glæde