Elle. I fem år boede Jacob Holdt som vagabond i USA og levede både i fattige ghettoer og rige miljøer. Det blev til et diasshow med stærke personlige oplevelser i form af billeder, som blev kendt i landets foredragssale.

"Om at sige ja" udspringer af årene efter at Jacob Holdts billeder blev en succes. Han fortæller om, hvordan han ved hjælp af ikke-voldelig kommunikation integrerede sig med de sorte i USA's voldelige ghettoer og sidenhen i verdens farligste slumkvarterer i Sydafrika og Haiti. Hvorefter han trækker fokus til vores verden, og viser hvordan han integrerede sig med muslimer og DF'ere.

Jacob Holdt vil vise os, hvad vi får ud af at integrere os med "de andre" - både menneskeligt og økonomisk. Og det vil han gøre med sin positive og inkluderende tænkning.

Arrangeret i samarbejde med IF Midtdjurs, Marienhoff Skolen, Menighedsrådet Marie Magdelene, Bogcaféen og Ryomgård Distriktsråd

Oplev et både underholdende og provokerende billedforedrag når fotograf og forfatter, Jacob Holdt, gæster Midtdjurs Hallen med foredraget "Om at sige ja. og integrere os med de andre." Hør om hvordan vi integrerer os med dem, som vi ikke bryder os om

Tidspunkt

Torsdag, 23 april, 2020 - 19:00

Pris

Entré: Standard 85 kr

Målgruppe

Voksne