Selv om det altid er naturen, det handler om, byder tilværelsen som kratlusker i sandhed på sære tildragelser. Og når man har været kratlusker sammen med andre skøre kratluskere i mere end 20 år, er der efterhånden kommet mange historier på bagtapetet.

I dette stand up-show får man virkelig rørt lattermusklerne, når man hører om insektsugere i jysk-engelsk oversættelse, om en flugt gennem skovbunden i splitternøgen tilstand, skovflåter på steder, hvor solen aldrig skinner, tv-fraklip fra Amalienborg Slotsplads, utilbørlige mængder af finsprit (der var engang...), blå gummihandsker og andre forfærdende omstændigheder. Alle har de dog det tilfælles, at de er enestående god reklame for livet som biolog.

Der er nemlig det ved det, at naturen aldrig kan planlægges i detaljer, og derfor bliver man gang på gang overrasket og - i næsten bogstaveligste forstand - taget med bukserne nede.

Arrangeret i samarbejde med Mørke Boggruppe og Mørke Idrætscenter

NB! Har du billet til den oprindelige dato 1. april 2020, gælder denne stadig. Har du ikke mulighed for at deltage i foredraget på den nye dato d. 30. september, kan du få billetten refunderet ved at skrive til lilar@syddjurs.dk - senest d. 30. juni 2020.

Få rørt lattermusklerne og kom tæt på livet som biolog og kratlusker med Morten D. D. Hansen fra Naturhistorisk Museum

Tidspunkt

Onsdag, 30 september, 2020 - 19:00

Pris

Entré: Standard 100 kr, Studerende eller under 18 år 50 kr

Målgruppe

Voksne