Tidspunkt

Onsdag, 11 november, 2020 - 19:00

Sted

Pris

Entré: Standard 165 kr

Målgruppe

Voksne

Kom og hør National Geographic fotografer og explorers Uri og Helle Løvevild Golman fortælle om deres vilde ekspeditioner til verdens sidste vilde steder, over 25 ekspeditioner, på alle syv kontinenter på deres Project WILD - alt dette akkompagneret af de

De har sejlet med den danske flåde i Arktis, padlet på søer og floder verden over, vandret hundredvis af km i jungler og på tundra. Sovet i hængekøje og telt i verdens skove. Fotograferet i endeløse storme. De endte i en stammekrig i Papua New Guinea, mens de fotograferede verdens smukkeste fugle og de slog en verdensrekord på Antarktis. De er blevet smagt på af alverdens bidende insekter, haft malaria på Borneo, ventede uendelige timer i små skjul og i Gabon overlevet et knivangreb, som nær havde taget livet af Uri.

Nogle af de største naturoplevelser var kystulven i Nordamerika, blot 2 cm fra deres kamera; at flyve over taigaen i Finland og bare eventyret ved at være i naturen og blive et med den.

I dag arbejder de i deres fond WILD Nature Foundation med naturbevarelse og lægger sidste hånd på deres store fotografiske bog WILD med deres billeder fra alle ekspeditionerne.

Helle & Uri Løvevild Golman er begge naturfotografer og National Geographic Explorers, Canon ambassadører og medlem af Eventyrernes Klub. De er blandt andet kendt fra udsendelserne, "Vores Vilde Verden" på TV2.

Arrangeret i samarbejde med FOF Djursland.

Billetter kan stadig købes hos FOF Djursland: https://www.fof.dk/djursland/Kursusoversigt/foredrag/Helle%20og%20Uri