Tidspunkt

Fredag, 29 november, 2024 - 16:00 til 19:00

Pris

Entré: 450 kr

Målgruppe

Alle

Har du lyst til at lære at bage lækkert surdejsbrød og få en forståelse for teknikkerne og teorien bag?

Kom med til en hyggelig eftermiddag med Bjarke fra Go' Kaffe, hvor vi dykker ned i surdejen!Vi skal have hænderne i dejen, øve teknikker, snakke fermentering og selvfølgelig smage på friskbagt brød undervejs. Målet er, at du går hjem med både viden og selvtillid til at bage dit eget surdejsbrød.Hvad skal vi lave?Vi starter med at bage noget brød, der er klargjort dagen før, så vi har noget at spise. Derefter sætter vi en dej over og gennemgår essentielle teknikker som foldning, preshape og final shape imens vi snakker lidt om teorierne bag. Detaljer:Dato: 29. novemberTid: 16.00-19.00 (ca.)Sted: Maltfabrikken, Spiren (Orangeriet overfor restauranten i Maltgården), Maltvej 8, 8400 EbeltoftPris: 450,- (inkl. materialer og forplejning)Hvorfor deltage?Fordi surdej er både sjovt og tilfredsstillende at arbejde med - og du lærer at bage brød, der smager og ser fantastisk ud. Som deltager får du en aktiv surdej med hjem, en hævekurv og et brød, der kan bages i din egen ovn næste morgen.Tilmelding:Der er kun 12 pladser, så tilmeld dig i dag for at sikre din plads!Medbring:ForklædeKontakt:For spørgsmål skriv til pollebjarke@hotmail.com.Jeg glæder mig til at bage sammen med jer!