Vilde smage, friske råvarer og flammende bål. Vores Vildmarksgourmet byder på en helt særlig kombination af natur, mad og fællesskab. Kurvene er fyldte med friske økologiske råvarer afstemt efter sæsonens muligheder
Med cowboykaffe i kruset og bålet i centrum skaber I selv jeres bidrag til den fælles smagsoplevelse - selvfølgelig med masser af gode råd og inspiration fra vores guider undervejs.
Under tilberedningen får I mulighed for at eksperimentere med tilberedningsmetoder, fx brug af middelalderovn og madlavning i saltdej, gløder, flammer og røg.
I kan også tage med på en lille sanketur, hvor vi samler spiselige urter og blomster, der kan tilføre dagens gourmetoplevelse en ekstra dimension. Undervejs fortælles om både spiselige og uspiselige urter - måske tilsat et par gode anekdoter.
Dagens højdepunkt opstår, når I sætter jer til bords på bløde lammeskind og i petroleumslampernes skær smager jer gennem dagens retter ved den fælles gourmet.
Karpenhøjs Vildmarksgourmet byder på:
- Friskbrygget cowboykaffe og lækker kage
Kyndig vejledning og inspiration mens I tilbereder retterne - Guidet sanketur efter spiselige urter til pynt og smag
- En fantastisk sæsonbestemt menu med 6 - 8 serveringer
- Et sprudlende glas bobler og en øl eller sodavand pr. person
- Fælles Vildmarksgourmet skabt af jer selv ud fra gode råvarer, kreativitet og hygge
- Vi har særlig fokus på gode økologiske råvarer fra lokale leverandører
- Afslut evt. dagens oplevelser med ekstra luksus under åben himmel i Karpenhøjs varme vildmarksbade
- Mulighed for at overnatte i Karpenhøjs vildmark i shelters - eller eget telt
Råvarerne til Vildmarksgourmeten får vi bl.a.fra:
Andersen Winery | Ebeltoft Gårdbryggeri | Garageristeriet | Soldug | Svampekompagniet |
" Slagter Klaus" Kvickly Ebeltoft | Verdens Ende
Info:
Fra 1.1.25 - 30.09.25 afvikles vildmarksgourmet fra kl. 14.30 - 21.30
Fra 1.10.25 - 31.12.25 afvikles vildmarksgourmet fra kl. 10.00 - 17.00
Billetsalg: Billetsalg lukker kl. 12.00 mandag før arrangementsdatoen