Tidspunkt

Fredag, 5 november, 2021 - 09:30 til 12:00

Pris

Entré: 20 kr

Målgruppe

Alle

P4 Fredagsscenen Live med Jung og Ericka Jane på KulturHotellet i Rønde

Fredag d. 5. november 2021 inviteres alle, der elsker god dansk musik, til at være med som publikum, når P4 sender live fra KulturHotellet fra kl. 10-12 (mødetid: senest kl. 9.30).

Som publikum kan du opleve det danske pop-rock band Jung, samt et af de mest lovende nye kvindelige håb på den danske R&B scene, Ericka Jane.

Jung blev dannet i 2017 af Michael Hovmand på keyboard, Sigurd Boesen på guitar og Jonas Jung Larsen på vokal. Bandet modtog i august 2020 guld for albummet Blitz og de vandt ikke færre end 5 GAFFA-Priser i år.

Den filippinskfødte pop-sangerinde, Ericka Jane, uploadede som 16-årig et af Drakes numre 'Marvin's Room' på YouTube, og fik lynhurtigt over 100.000 visninger. Herefter kom der meget opmærksomhed på det store sangtalent, og Ericka begyndte for alvor at arbejde med sin musik. Hun har mere end 25 millioner streams i bagagen og star bag hits som 'Better Off', 'Favorite Lie' og 'Bad Like You'.

Prisen for at deltage i arrangementet på KulturHotellet er helt ekstraordinær. Det koster nemlig kun 20,- kr. og er inklusiv et rundstykke og en kop varm kaffe ved ankomsten.

Publikum vil under udsendelsen få et godt indblik i, hvordan et radioprogram produceres live.

Programmet er overordnet som følger:

30 min. med interviews med Spil Dansk arrangører i Syddjurs Kommune

30 min. med numre og interview med Jung

30 min. med numre og interview med Ericka Jane

30 min. med numre og interview med Jung

Arrangementet afholdes i anledningen af Spil Dansk Ugen 2021, som foregår over hele landet i uge 44, hvor KulturHotellet, Syddjurs Kommune og DR ønsker at samarbejde om sætte fokus på dansk musik