Ti børn i alderen 8-12 år fra Kulturskolen Syddjurs' billedkunsthold i Rønde har hen over vinteren arbejdet med emnet national identitet. Fra 1. februar viser de resultatet af deres arbejde på Glasmuseet Ebeltoft i Kids Corner på 1. sal i museets moderne fløj.

Blandt andet har eleverne forholdt sig til flag som nationalt symbol og udforsket flagets kunstneriske muligheder ved hjælp af forskellige trykteknikker. Centralt i udstillingen er et stort fælles arbejde, der måler godt og vel 2 x 3 meter samt syv store fælles flag.

Billedkunstelevernes udstilling åbner lørdag 1. februar kl. 10.00 og alle er velkomne til at deltage i ferniseringen, hvor publikum kan møde de unge kunstnerspirer og selv prøve at lave stoftryk. Der er gratis adgang til ferniseringen.

Kulturskolens udstilling kan opleves indtil 22. marts 2020.

Samarbejdet med Kulturskolen Syddjurs om emnet 'national identitet' knytter an til Glasmuseets aktuelle udstilling Chinese Whispers, der netop kredser om dette emnet. Chinese Whispers kan ligeledes opleves på Glasmuseet Ebeltoft indtil 22. marts 2020

Udstilling med stoftryk skabt af billedkunstholdet i Rønde fra Kulturskolen Syddjurs med afsæt i emnet national identitet

Tidspunkt

Lørdag, 1 februar, 2020 - 10:00 til Søndag, 22 marts, 2020 - 10:00

Pris

Entré: Entré til museet

Målgruppe

Alle